...
Маринован Сафрид

Маринован Сафрид

Маринованият сафрид представлява изключителен деликатес, който завладява вкусовите брунши със своя богат вкус и характерен аромат. Този вид риба, често срещан в топлите и умерени води, се превръща в изкусителна наслада след процес на мариноване, при който се използват различни видове оцет, масло и подправки.

Маринованият сафрид не просто задоволява глада, но и предоставя богатство от хранителни вещества, които са от полза за здравето. Съдържа витамини от група В, включително важният В12, който подпомага нервната система и образуването на кръвни клетки. Витамини като А и D поддържат здравето на кожата и зрението. Отличава се и с високо съдържание на Омега-3 мастни киселини, които играят ключова роля в поддържането на сърдечно-съдовата система.

Този великолепен продукт може да се наслаждава самостоятелно, като част от предястия, или да се включва в различни кулинарни творения. Вкусът на маринования сафрид се откроява със своята интензивност и разнообразие, като подчертава уникалните му качества. В съчетание с хранителните си предимства, този деликатес е идеален избор за хора, които ценят висококачествени и вкусни продукти в своето хранене. 

Маринован Сафрод

Количиества: 0,200/ 0,300/ 0,500/ 1,0 кг / 4 кг

Съставки:

-Маринован Сафрид 

– Сол

-Оцетна Киселина

-Рафинирано слънч.масло

Консервант: (Е262, Сол, Е316, Е331)

 

Хранителна Информация за 100 г продукт:

 -Енергийна Стойност: 262kCal/1084kJ

-Мазнини: 21,8 г

От които наситени мастни киселини: 8,2 г

-Въглехидрати: 0,6

От които захари: <0,5

-Белтъчини: 15,7 г

-Сол 5,8 г

Маринованият сафрид предоставя не само удоволствие за сетивата, но и здравословен принос към хранителната диета.
Почти всеки, който обича да консумира риба, знае колко са вкусни и ароматни шпротите. Неслучайно те се смятат и за деликатес.
Шпротите съдържат много ценни витамини: В1, В2, В3, РР, D, Е както и множество минерали: никел, молибден, флуор, хром, цинк, желязо, йод, манган, мед, калий, натрий, магнезий, калций. Те са източник и на Омега-3 мастни киселини, което ги прави ценна храна за хора страдащи от сърдечно-съдови заболявания.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.