...

ЗА НАС

“Морски риболов – Несебър” се издига преди над 20 години като малък семеен бизнес с търговия на цаца. С преданост към морския свят и високи стандарти, разрастваме дейността си от търговия с цаца до утвърдена компания за преработка на риба.

“Морски риболов – Несебър” ви въвежда в света на рибните деликатеси с богатство от опит и страст. Нашата производствена база, простираща се на 3000 кв. м., е образец на съвременни технологии и иновации.

С фокус върху качеството и безопасността, ние съчетаваме старите Несебърски рецепти с модерни технологии. Използваме поточна линия за мариноване и пакетиране на бурканчета, а нашите пушници са оборудвани с високотехнологични системи.

Нашият ангажимент към клиентите включва спазване на високи стандарти за качество. С гордост съобщаваме, че сме сертифицирани по IFS и спазваме стандартите на НАССР.

С “Морски риболов – Несебър” изживейте вкуса на морето, приготвен с любов и внимание!

За нас иновациите са ключът към успешно предоставяне на качествени продукти. Използваме поточна линия за мариноване и пакетиране на бурканчета, което запазва старите Несебърски рецепти, съчетани с модерни технологии.

Нашите пушници разполагат с високотехнологични системи за пушене и веене, където пушим и веем паламуд и скумрия. Нашите специалисти гарантират високо качество и вкусове, които задоволяват и най-изисканите вкусове.

РАЗВИТИЕ

С увереност продължаваме да инвестираме в развитието на нашия производствен капацитет, за да предоставяме най-доброто от морските продукти на нашите клиенти. Благодарение на екипа ни и ангажимента ни, “Морски риболов – Несебър” е знак за качество и традиция в света на рибните деликатеси.

Производство на Рибни Деликатеси: Със своята впечатляваща производствена база, разположена на 3000 квадратни метра, ние обединяваме традициите на Несебър със съвременните технологии. Възползвайки се от поточна линия за мариноване и пакетиране на бурканчета, ние подчертаваме уникалния вкус на всички рибни деликатеси.

Иновации и Качество във Производство на Рибни Деликатеси: С нашите пушници, оборудвани с високотехнологични системи за пушене и веене, ние предлагаме паламуд и скумрия с вкусове, които отговарят на най-изисканите предпочитания. Нашата постоянна ангажираност с качеството и иновациите ни прави водеща компания в индустрията.

Мисия и Визия: Нашата мисия е да предоставяме на клиентите ни най-добрите морски дарове, съчетавайки традициите с модерните изисквания. С визията да бъдем световен лидер в предоставянето на рибни деликатеси, ние продължаваме да инвестираме в развитието на нашия производствен капацитет.

СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО

Гордо обявяваме, че “Морски риболов – Несебър” е сертифициран по IFS и стриктно спазва НАССР стандартите за сигурност на храните. Сертификацията по IFS е отличителен знак за високи стандарти в безопасността и качеството на храните, подчертавайки ангажимента ни за предоставяне на продукти от най-високо качество. Спазването на НАССР стандартите допълнително подчертава нашата отдаденост към безопасността на храните и осигуряващите ги процеси. Този ангажимент към високите стандарти отразява нашата грижа за здравето и удовлетворението на клиентите ни.

НАШИТЕ РИБНИ ДЕЛИКАТЕСИ

ПАРТНЬОРИ

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.