...

Формата на филета, представлява кулинарно изкушение с изискан външен вид и наситен вкус. Филетата са свежи, със сребристо-бял цвят и нюанси на розово, които ги правят апетитни. Сервирани в стъклени или дървени съдове, тези мариновани филета създават визуално привлекателна сцена.

Ароматът на маринованата сельодка предварително обещава удоволствие от вкусове. Интензивната комбинация от морска свежест, киселина и подправки създава неустоима образова симфония.

Вкусът на маринованата сельодка е наситен и хармоничен. Солеността, киселината и подправките образуват балансиран вкусов профил. Морската сол и виненият оцет придават характер, докато черният пипер, лавровият лист и други подправки обогатяват вкуса.

Маринованата сельодка, като кулинарна наслада, носи културни отпечатъци. В различни кухни по света, тя е символ на традиция и изтънчен вкус. В скандинавските страни, селедката е неотменна част от празнични и семейни обичаи.

Поднася се с различни прилагания, като се комбинира чудесно с картофени ястия, кисело зеле или като част от обедната трапеза. В Скандинавия традиционно се консумира със сметана и лук.

От здравословна гледна точка, маринованата сельодка е богата на омега-3 мастни киселини и предоставя важни хранителни вещества като протеини, витамини и минерали.

В заключение, маринованата сельодка представлява уникален съюз на визия, вкус и традиция. Този деликатес от морето предоставя наситено вкусово изживяване, съчетавайки в себе си богатата кулинарна и културна история, която тя отразява.

Сельодка по Несебърски

Количиества: 0,300 кг

Съставки:

-Мариновано Херинга филе 

– Сол

-Оцетна Киселина

-Рафинирано слънч.масло

Консервант: (Е262, Сол, Е316, Е331)

 

Хранителна Информация за 100 г продукт:

 

 -Енергийна Стойност: 234kCal/970kJ

-Мазнини: 18,7 г

От които наситени мастни киселини: 6,5 г

-Въглехидрати: 0,7

От които захари: <0,5

-Белтъчини: 15,8 г

-Сол 3,6 г

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.