...

Despre noi

Morski Ribolov Nessebar a apărut acum peste 20 de ani ca o mică afacere de familie angajată în comerțul cu pește. Cu devotament pentru lumea maritimă și standarde ridicate, ne-am extins activitățile de la comerțul cu pește la o companie de prelucrare a peștelui bine stabilită.

 

“Morski Ribolov – Nessebar” vă introduce în lumea delicateselor de pește cu o bogată experiență și pasiune. Fabrica noastră de producție, cu o suprafață de 3000 mp, este un exemplu de tehnologii moderne și inovații.

Cu accent pe calitate și siguranță, combinăm rețetele vechi din Nessebar cu tehnologii moderne. Utilizăm o linie de producție pentru marinare și ambalare în borcane, iar fumătoriile noastre sunt echipate cu sisteme high-tech.

Angajamentul nostru față de clienți include respectarea standardelor ridicate de calitate. Suntem mândri să anunțăm că suntem certificați conform IFS și respectăm standardele HACCP.

Cu “Morski Ribolov – Nessebar”, experimentați gustul mării, pregătit cu dragoste și atenție!

Pentru noi, inovația este cheia pentru a livra cu succes produse de calitate. Utilizăm o linie de producție pentru marinare și ambalare în borcane, păstrând rețetele vechi din Nessebar combinate cu tehnologii moderne.

Fumătoriile noastre au sisteme moderne de fumărire și aerisire, unde fumăm și aerisim ton și macrou. Specialiștii noștri asigură o calitate ridicată și arome care satisfac chiar și cele mai rafinate gusturi.

DEZVOLTARE

Cu încredere, continuăm să investim în dezvoltarea capacității noastre de producție pentru a oferi ce este mai bun din fructele de mare clienților noștri. Datorită echipei noastre și devotamentului nostru, ‘Morski Ribolov – Nessebar’ se ridică ca un simbol al calității și tradiției în lumea delicateselor de pește.

Producția de Delicatese din Pește: Cu impresionanta noastră facilitate de producție cu o suprafață de 3000 de metri pătrați, combinăm tradițiile din Nessebar cu tehnologiile moderne. Folosind o linie continuă pentru marinare și ambalare în borcane, evidențiem gustul unic al tuturor delicateselor din pește.

Inovații și Calitate în Producția de Delicatese din Pește: Cu fumătoriile noastre dotate cu sisteme moderne de fumărire și aerisire, oferim ton și macrou cu arome care satisfac cele mai rafinate preferințe. Angajamentul nostru constant față de calitate și inovație ne face o companie lider în industrie.

Misiune și Viziune: Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri cele mai alese comori ale mării, combinând tradițiile cu cerințele moderne. Având viziunea de a fi un lider global în furnizarea de delicatese din pește, continuăm să investim în dezvoltarea capacității noastre de producție.

STANDARD DE CALITATE

Cu mândrie, anunțăm că ‘Morski Ribolov – Nessebar’ este certificat conform standardelor IFS și respectă strict standardele HACCP pentru siguranța alimentelor. Certificarea IFS este o marcă distinctivă a standardelor ridicate în siguranța alimentelor și calitate, subliniind angajamentul nostru de a furniza produse de cea mai înaltă calitate. Respectarea standardelor HACCP subliniază în continuare devotamentul nostru față de siguranța alimentelor și procesele care o asigură. Acest angajament față de standarde ridicate reflectă grija noastră față de sănătatea și satisfacția clienților noștri.

 

PARTENERI

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.