...
Цаца Пакет 0,500

Хранителна Информация за 100 г

 продукт:

 -Енергийна Стойност: 120kCal/501kJ

-Мазнини: 5,6 г

От които наситени мастни киселини: 1,1 г

-Въглехидрати: Незначителни количества

От които захари: Незначителни количества

-Проитейн: 17,3 г

Метод на Работа

Шоково Солозамразена Цаца, произведена от Морски Риболов Несебър. Нашата компания се гордее със своята дългогодишна традиция в улова и обработката на морски дарове, а цялата наша екипировка и технологии са насочени към постигане на най-високите стандарти на качество.

Първата стъпка към перфектната цаца започва още на морето. Нашите риболовни кораби са оборудвани с най-съвременното оборудване и висококвалифицирани екипажи, които осигуряват, че всеки улов е свеж и безупречен. След като цацата е уловена, тя бързо се прехвърля в нашите фабрични помещения, където започва процесът на обработка.

Нашите високотехнологични фризери се грижат за запазването на свежестта и вкуса на цацата. Те осигуряват бързо и ефективно замразяване, което запазва всички нейни качества непокътнати. След това цацата е внимателно опакована в индивидуални торбички, като всяка от тях е теглена внимателно, за да се гарантира точното количество.

Опаковката на продукта се извършва с помощта на съвременни машини, които осигуряват здраво запечатване на всяка торбичка, запазвайки свежестта и качеството на цацата. Така съхранената цаца е готова да достигне вашата кухня и да ви осигури удоволствие от неповторимия й вкус.

Чрез нашата дистрибуционна мрежа цацата достига до местата, където можете да я намерите – ресторанти, магазини или директно до вас у дома. Всичко, което ви остава да направите, е да се насладите на изискания вкус на Шоково солозамразената цаца от Морски Риболов Несебър, който е плод на нашата преданост към най-високото качество и неповторим вкус.

 

Как да си приготвим Шоково Солозамразената Цаца на
Морски Риболов Несебър ООД ?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.